2017. június 30.
Magyar Érmeforgalmazó - Hírlevél

Magyar Érmeforgalmazó Kft. - Hírlevél - 2017.06.29.

„Vizes VB 2017” éremkollekció

Különleges megjelenés a világbajnokság alkalmára

2017. július 14-től, két héten át Budapesten a világ vizes-sportkedvelőinek a szeme; Magyarország rendezi a 2017-es úszó-világbajnokságot, 6 sportszámban, 2 város 5 helyszínén.

Az éremkollekcióban a sporttörténelmi esemény emblematikus helyszínei, úgy mint Balatonfüred, a Duna-parti Batthyány tér, a legújabb létesítmény a Duna Aréna, a nagy múltra visszatekintő Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, és a Városligeti-tó motívumaival ellátott érmek kaptak helyet.

Az 5+1 darabos kollekció az MNB vizes VB tematikájú, 50 forintos forgalmi pénzével kiegészülve válik teljessé.

• Egyedülálló éremkollekció a budapesti vizes világbajnokság tiszteletére! A világraszóló sportesemény helyszínei különleges érmeken!

• Magyar sporttörténelmi ereklye! Egyedi emlékpénzzel, az MNB által kibocsátott, hivatalos „FINA” 50 forintossal  kiegészülve!

• A világon először! A budapesti Duna Aréna épülete először emlékérmen! A világbajnokság 5 helyszíne 2 magyar városból!

• A „Vizes VB helyszínei” érmekollekciót különleges, színes tanúsítvánnyal, díszcsomagolásban szállítjuk!

Magyar Érmeforgalmazó Kft. - minden jog fenntartva.

Postacím: 1675 Budapest, Pf. 55. Telefon: (1) 297-0143,  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

mef.hu Leiratkozás

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy interneten keresztül rendel az általunk forgalmazott és kínált érmékből, kiegészítőkből, egyéb termékekből, az alábbi feltételek és garanciák mellett biztosítjuk a kiválasztott érme házhoz szállítását: 1. Minimum rendelési érték nincs. 2. A honlapon található minden érme- és egyéb ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. 3. A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA). 4. Minden esetben küldünk számlát, melyet kérjük, őrizzen meg a későbbi esetleges ügyintézés megkönnyítése érdekében. 5. Amennyiben a címe nem pontos, esetleg megváltozott, kérjük, azonnal értesítsen bennünket. 6. 12000 forint alatti rendelési érték esetén, készpénzfizetési csekket mellékelünk a postai befizetéshez. 12000 forint felett futárral szállítjuk a megrendelt érméket. 7. A szállítás postai költsége a könyvek kivételével egységesen: 680,- Ft. A könyvek esetében 1250,- Ft. 8. Kérjük, hogy küldeményét a kézhezvételkor ellenőrizze. Hiányos küldemény esetén reklamációt 3 napon belül fogadunk el. 9. Amennyiben az Ön által rendelt érmét (terméket) hibás, sérült állapotban kapná kézhez, vagy esetlegesen az érme tartásfoka nem egyezne meg az Ön által elvártakkal, úgy a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk. A kifogásolt érmét, illetve a használatba még nem vett egyéb terméket visszavesszük, és a vételárat haladéktalanul visszafizetjük Önnek. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. 10. A visszatérítés abban az esetben lehetséges, amennyiben a vételárat már megfizette. A vételár megfizetéséig az áru tulajdonjoga minket illet. 11. Az árut ajánlott küldeményként, értékmegjelölés nélkül – nem utánvét és nem portós küldeményként – kérjük címünkre visszaküldeni. Az egyéb módon feladott küldeményeket nem áll módunkban visszavenni. 12. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 13. Vitás esetekre kikötjük a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét.